Hirdetés

Új részekkel tér vissza a képernyőkre a Beugró

|

Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba, a rögtönzésekre és improvizációra épülő Beugró nagyszerű társulatának tagjai hamarosan újra megnevettetnek majd minket, hiszen pár nap múlva visszatér a Beugró!

Hirdetés

Közel tíz évvel ezelőtt, 2007 decemberében láthattuk először a Beugró című improvizációs műsort, amely kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosan képernyőn volt azóta is, viszont egy ideje már csak ismétlésekkel találkozhatnak a nézők, noha a színházakban (előbb a Centrál Színházban, majd manapság már a Játékszínben) továbbra is folytatódott a mókázás. Nemrég a hivatalos Facebook oldalon az új időpontok mellett azt is bejelentették, hogy az RLT Klubnak rögzítenek előadásokat, most pedig megkaptuk a többi részletet is. 

Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint kedvenc beugró színészeink, azaz Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba (nem feltétlenül a zsenialitásuk sorrendjében) jubileumi évaddal, Beugró X néven térnek vissza a tévébe ismételten Novák Péter vezetésével. A Beugró X október 27-től minden pénteken, 22:00-tól lesz látható az RTL II csatornán, ide kattintva pedig a hivatalos ajánlót is megnézhetitek (sajnos beilleszteni nem tudjuk).

A személyes kedvencem egy régebbi, jó pár éves jelenet, a "Csömör grófja", amelyben Kálloy Molnár Péter játéka olyannyira fergeteges, hogy első alkalommal könnyesre nevettem magam. Hangolódjatok rá ti is a műsorra ezzel: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.