Hirdetés

Egyedülálló szuperhőssorozat a CW jóvoltából - Black Lightning előzetes

|

Kétféleképpen is formabontónak ígérkezik a CW legújabb sorozata.

Hirdetés

A CW évek óta építgeti szuperhősös univerzumát. Legelső sorozatuk az A zöld íjász volt és azóta folyamatosan egymáshoz szorosan kapcsolódva bővült a csatorna saját kis DC kánonja. Oliver Queen kalandjaiból kinőtt a világ leggyorsabb embereként ismert Barry Allen önálló, időn és univerzumon átívelő megpróbáltatásaira, majd pedig érkezett a Supergirl és a Holnap legendái is. Most, a CW egy egészen érdekes csavarral szolgált legújabb sorozata kapcsán, ugyanis érkezni fog a Black Lightning, amely egy újabb kalandot ígér a szuperhőslét megismerésére, ám kivételes módon nem fog az eddig megismert sorozatok kánonjába tartozni.

Hirdetés

A Black Lightning, amellett, hogy a CW formatervében kívülálló, úgy tűnik a szuperhős szubzsánerében is egy újabb ízt kíván felvonultatni, ugyanis a főhősünk, már egy korábbról ismert, ám visszavonult igazságosztó, tehát nem a jól megszokott fejlődéstörténettel szembesülhetünk, hanem egy már a visszatérés gondolatával viaskodó karaktert kapunk. Az első előzetes, egy egészen ígéretes sorozatot tár elénk, meglátjuk, hogy a CW új oldala, miként állja meg a helyét a nagy szuperhős dömpingben.

Feliratos a DC Comics Magyarország jóvoltából: 

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.