Hirdetés

BrainDead - amikor űrlények eszik a politikusok agyát

|

Az Amerikai Egyesült Államok kormányának tagjait és a Fehér Házban dolgozókat idegen életforma fertőzte meg, és olyan apró bogarak jutottak a fejükbe, amelyek lassan, de biztosan felfalják az agyukat.

Hirdetés

A legnézettebb amerikai tévécsatorna, a nyugger adónak is csúfolt CBS ismét berendelt a nyári szezonra egy nem annyira szokványos szériát. A korábbi években a hőség hónapjaiban futott A bura alatt (Under the Dome), a Halle Berry főszereplésével készült A létezés határa (Extant), valamint tavaly után idén is látható lesz a James Patterson regényéből készült Zoo is. Most ehhez a listához csatlakozik a tévéadó díjnyertes sorozatának, az idén véget ért A férjem védelmében (The Good Wife) alkotóinak új produkciója, az egyelőre nehezen beskatulyázható BrainDead.

Hirdetés

A Michelle és Robert King által jegyzett sorozat főszereplője egy olyan fiatal nő, aki élete első munkáját Washington D.C.-ben kapja. Amikor azonban elfoglalja pozícióját két dolgot vesz észre; az egyik, hogy leállt az Amerikai Egyesült Államok kormányának működése, a másik pedig, hogy földönkívüli bogarak eszik a kongresszus tagjainak és a hivatalnokoknak az agyát.

Aki a BrainDead-től kemény scifit, vagy thrillert vár annak szerintem csalódnia kell, ugyanis A férjem védelmében-nel bitang erős jogi szériát összehozó alkotópáros legújabb munkája egyszerre lesz dráma és komédia, komolyan vehető történet és őrültség, és egyelőre az ajánlók sem nyújtanak sok támpontot ahhoz, hogy elhelyezzük a szériát valamelyik skálán.

A rövid ismertető mellé a King házaspár azt nyilatkozta, hogy egy olyan sorozatot szerettek volna megalkotni, amelyben keverednek az eddig megszokott, és jól elkülönült műfajok. A BrainDead pedig szerintük olyan lesz, mintha Az elnök embereit (The West Wing) kereszteznék a The Strain - A kór című űrlényes szériával.

A június 13-án bemutatkozó tizenhárom részes első évadú sorozat főszereplőit igencsak ismert színészek formálják meg. A központi karaktert Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) alakítja, mellett pedig láthatjuk Aaron Tveit-et (Graceland - Ügynökjátszma), Tony Shalhoub-ot (Monk - A flúgos nyomozó), Danny Pino-t (Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály) és jó pár, A férjem védelmében-ben is játszó színészt mint Nikki M. James vagy éppen Zach Grenier.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.