Hirdetés

BRÉKING: Alien-sorozatot készít Noah Hawley, a Fargo és a Legion szériák atyja

|

Ráadásul Ridley Scott is visszatérhet.

Hirdetés

Nem akármilyen bombát dobtak le a tegnap este (pontosabban ma hajnalban) lezajló Disney Investor Day nevezetű eseményen a stúdió fejesei, amely során az Egeres Cég jövőbeli produkcióiról és terveiről esett szó. A prezentáció során ugyan sok meglepetés ért minket, de kétségkívül az egyik legnagyobb az volt, amikor kiderült, hogy egy Alien-sorozat készül a Hulu streaming szolgáltatásra az FX csatorna közreműködésével, méghozzá a Fargo és a Legion-sorozatok készítőjének, Noah Hawley-nak a vezetésével.

Hirdetés

Az FX vezetője, John Landgraf a bejelentéskor elmondta, hogy Hawley az írói és produceri feladatokat látja majd el, mellé pedig már előrehaladott tárgyalások folynak az Alien megalkotójával, Ridley Scott-tal is, hogy csatlakozzon a projekthez, mint executive producer. Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a sorozat a nem túl távoli jövőbe kalauzol el minket, a története pedig a Földön játszódik majd, ezzel pedig az első ilyen Alien-alkotás lesz, amely a tervek szerint ötvözni fogja az első rész horror elemeit a második rész akciódús szegmenseivel. Mit szóltok a bejelentéshez? Érdekel titeket a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.