Hirdetés

BRÉKING: Animációs Splinter Cell sorozatot készít a Netflix

|

Ráadásul a John Wick filmek írója felel az adaptációért.

Hirdetés

Számos rajongója van a Ubisoft lopakodós szériájának, a Tom Clancy's The Splinter Cellnek, amely 2002-ben indult hódító pályafutására, azóta pedig számos videojáték és regény látott napvilágot (a legutóbbi a 2013-as Blacklist volt). A sorozat rajongói azóta kampányolnak érte, hogy folytatódjon az ikonikus kém, Sam Fisher története, azonban a főhős mégsem egy videojátékban tér vissza. 

Hirdetés

Hosszú éveken keresztül vártuk, hogy a Tom Hardy főszereplésével beharangozott filmváltozatból legyen valami, ám végül nem a mozikban, hanem otthon láthatjuk majd Sam Fishert akciózni, ugyanis a Variety szerint a Ubisoft és a Netflix partnerséget kötött, amelynek keretében egy animációs Splinter Cell sorozat bővíti majd a streaming szolgáltató kínálatát. A széria írásáért Derek Kolstad (John Wick filmek) felel, aki executive producerként is támogatja a projektet. 

A lap forrásai szerint a Splinter Cell animációs sorozat egy két évados, 16 epizódos berendelést kapott, de a részleteket egyelőre egyik fél sem kívánta kommentálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.