Hirdetés

BRÉKING: Dátumot kapott a Stranger Things 4. évada, az 5. évad pedig az utolsó lesz

|

Közeledik a végjáték.

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként fedte fel a Netflix, hogy mikor folytatódik az egyik, ha nem a legsikeresebb sorozatuk, a Stranger Things. A streamingszolgáltató néhány felettébb hangulatos poszter keretén belül bejelentette, hogy a régóta várt 4. évad két részletben debütál: az első fele május 27-én, míg a második július 1-jén.

Hirdetés

Szokatlan, ám nem egyedi, hogy a Netflix ketté szelje egyik négysikerű sorozatának utolsó évadát (ez történt A nagy pénzrablás, valamint az Ozark utolsó etapjával is például), de hogy miért döntöttek így a Stranger Things esetében is, arról a készítők, a Duffer-fivérek beszéltek:

Eltelt egy kis idő az előző évad óta (a harmadik etap majdnem három éve debütált - a szerk.). Kilenc forgatókönyvével, több mint nyolcszáz oldalával, majdnem két évnyi forgatásával, több ezer vizuális effekt felvételével és az előző évadnál csaknem kétszer hosszabb futamidővel a Stranger Things soron következő szezonja volt az eddigi legnagyobb kihívást jelentő évad, de egyben a legkifizetődőbb is. Minden érintett hihetetlenül büszke az eredményre, és alig várjuk, hogy megosszuk mindenkivel. Tekintettel a példátlan hosszúságra, és hogy a lehető leghamarabb eljusson a rajongókhoz, a 4. évad két részletben fog megjelenni.

Kaptunk hivatalos leírást is az új évadról:  "Hat hónap telt el a starcourti csata óta, amely rémületet és pusztítást hozott Hawkins városába. A következményekkel küszködve a baráti társaság először vált külön egymástól - és a középiskolába való beilleszkedés sem könnyítette meg a dolgaikat. Ebben a legsebezhetőbb időben egy új és rémisztő természetfeletti fenyegetés bukkan fel, amely olyan hátborzongató rejtélyt tartogat, amelynek megoldása esetén hőseink végre leszámolhatnak Tótágassal egyszer és mindenkorra.

Akadt azonban egy másik, a rajongók számára kicsit talán lelombozó hír is. A streamingóriás ugyanis azt is elárulta, hogy a következő ötödik évad egyben az utolsó is lesz. A sorozat készítői így nyilatkoztak erről:

Hét évvel ezelőtt megterveztük a Stranger Things teljes történetívét. Akkoriban azt jósoltuk, hogy a történet négy-öt évadon át fog futni. Végül túl nagynak bizonyult ahhoz, hogy négyben meséljük el az egészet, de - amint látni fogjátok - immáron rohanunk a finálé felé.

Ugyanakkor az alkotók arra is utalást tettek, hogy készülőben lehet egy folytatás vagy egy spinoff-sorozat is:

Még mindig sok izgalmas történetet kell elmesélni a Stranger Things világában: új rejtélyek, új kalandok, új hősök. De mindezek előtt reméljük, hogy mindenki velünk marad Eleven és a többiek végjátékára.

Ti várjátok már a sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.