Hirdetés

BRÉKING: Sorozat készül Matt Reeves Batman-filmje alapján az HBO Maxra!

|

A Warner egy egész filmes univerzumot szeretne felhúzni Pattinson denevérembere köré.

Hirdetés

Matt Reeves és Terence Winter egy a Gothami Rendőrségre koncentráló tévésorozatot készít, ami ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint a szintén Reeves által rendezett The Batman - jelentette a Variety.

Hirdetés

A tervek szerint a sorozattal egy teljesen új Batman-univerzum alapjait szeretnék letenni, ami idővel több platformon is megvetné a lábát. Az értesülések alapján az egyelőre még cím nélküli projekt a The Batmanben megismert világot, azon belül is a Gotham városát behálózó korrupciót szeretné körüljárni, de nem lepődnénk meg, ha idővel néhány Reeves filmjében látható szereplő is tiszteletét tenné benne. Maga a sorozat az HBO Maxon fog debütálni valamikor a jövőben, azonban Reeves szavai szerint megéri várni rá, hiszen így olyan mélységekben mutathatja be az általa elképzelt denevérember világát, amire egy filmben biztosan nem lenne lehetősége. 

Ez egy egészen csodálatos lehetőség, nem csak azért, mert kibővíthetjük a filmhez általam megálmodott univerzumot, de olyan részletességgel, valamint mélységgel fedezhetjük fel azt, melyre csak egy hosszútávra szóló formátumban van lehetőség. 

A sorozatot Terence Winter (Maffiózók, Gengszterkorzó, A Wall Street farkasa) írja, akivel kapcsolatban Reeves úgy fogalmazott, hogy elképesztően éles elmével, hovatovább rendkívül kemény gondolatokkal vetette papírra a bűn és a korrupció eme melegágyát. Az executive produceri feladatokat Reeves saját produkciós cége, a 6th & Idaho fogja ellátni Daniel Pipski, Adam Kassan és Dylan Clark társaságában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.