Hirdetés

Kaszát kapott a Brooklyn Nine-Nine és a The Expanse is

|

Több kedvelt sorozatot is elért a hirtelen halál, de van, ami feltámadhat.

Hirdetés

Miközben a csatornák sorra jelentik be, hogy mely sorozataikat folytatják, bizony nem kerülhetjük el azt sem, hogy véget vessenek néhány szériának, amelyek már nem produkálják azokat a nézettségi mutatókat, amiket kellene. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a FOX például három komédiájának is búcsút intett: a Brooklyn 99 - Nem százas körzet (Brooklyn Nine-Nine) az ötödik, a The Last Man on Earth négy, a Mick kell a gyereknek! (The Mick) pedig két évad után köszön el a rajongóktól - ezek közül a Brooklyn Nine-Nine az, ami megmenekülhet. Persze a FOX nem csupán törölt, de berendelt is: folytatódik többek között a 9-1-1, az Empire, a Star, a The Resident, az Orville, a The Gifted - Kiválasztottak és nyilvánvalóan a Simpson család is. 

Nem járt jobban a Syfy egyik legkedveltebb sorozata, a The Expanse sem, amelyet érthetetlen módon három szezon után kaszált el a csatorna. De azért nincs ok az aggodalomra: a szériát gyártó Alcorn Entertainment azt ígéri, hogy megpróbálja eladni más csatornáknak, így remélhetőleg hamar új otthonra lel a minőségi sorozat. Persze a Syfy sem csak elvett, adott is. A csatorna bejelentette, hogy a 12 majom, a Wynonna Earp és a Killjoys is folytatódik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.