Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a J.K. Rowling krimije alapján készült sorozat

|

A Harry Potter szériát megteremtő írónő álnéven ugyan, de más regényeket is összehozott. Ezek közül az egyik a C.B. Strike, amelyből a BBC készített egy 7 részes sorozatot, az HBO GO-n pedig még a héten elindul magyarul.

Hirdetés

J.K Rowlingot a világon a Harry Potter szülőanyjaként ismerik, pedig Robert Galbraith álnéven írt több bestsellert is, például a C.B. Strike-ot, amelyből három kötet is megjelent a Gabo Kiadó gondozásában (mellesleg júniusban újra elérhetőek lesznek a könyvek a sorozat anyagaival). 

Hirdetés

A C.B. Strike adaptációját az HBO-val együttműködve a BBC One készítette el egy hétrészes sorozatban, amelyek közül az első három rész a regénytrilógia "Kakukkszó" című kötetét dolgozza fel, míg "A selyemhernyó" és a "Gonosz pálya" regényeket két-két egyórás epizód dolgozza fel. A C.B. Strike főszerepében egy háborús veteránból lett, testileg és lelkileg is sérült magándetektív. Cormoran Strike (Tom Burke) áll, aki egy kis londoni irodában olyan összetett ügyeket old meg, amelyeket a rendőrség képtelen. Ebben segítségére van új tanítványa, Robin Ellacott (Holliday Grainger) is. 

A C.B. Strike teljes évada június 1-én, pénteken lesz elérhető az HBO GO-n, majd június 2-án, szombaton, 20:50-től a Cinemaxon is látható lesz heti rendszerességgel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.