Hirdetés

Chance - elképesztőnek ígérkezik Hugh Laurie új sorozata

|

A Hulu vadonatúj sorozata, a Hugh Laurie főszereplésével és az Oscar-díjas A szoba rendezőjének elképzelésével érkező Chance egy olyan kedvcsinálóval mutatkozott be, amely állakat szegez a padlóhoz. Ez bizony kötelezőnek ígérkezik!

Hirdetés

Mindannyiunk kedvenc dokija, Hugh Laurie a The Night Manager után újra elfoglalja a képernyőket idén ősszel, ugyanis a Hulu év elején két évadot (húsz epizódot) rendelt be a Chance című sorozatból, amelynek Laurie a cím- és főszereplője is. A rendezést nem kisebb névnek köszönhetjük, mint Lenny Abrahamsonnak, akinek legutóbbi filmje, A szoba című drámája Oscar-díjat kapott. 

Hirdetés

A pszichológiai thriller történetének - amely Kem Nunn azonos című, 2014-es megjelenésű regényén alapul - főszereplője Dr. Eldon Chance (Laurie), a San Franciscó-i törvényszéki neuropszichológus, aki akaratán kívül belekeveredik az téves identitások, a rendőrségi korrupció és a mentális betegségek erőszakos és veszélyes világába.

A fenti ízelítő alapján a Chance egy erős atmoszférával megáldott sorozat lesz egy zseniális színésszel a főszerepben és egy egyedi látásmódú rendezővel a kamerák mögött. A széria október 19-én debütál a Hulun, érdemes lesz rá odafigyelni! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.