Hirdetés

Előzménysorozat készül A Da Vinci-kódhoz

|

A tévéképernyőkre költözik Robert Langdon karaktere.

Hirdetés

Hamarosan tovább bővül Dan Brown híres regényeinek megfilmesített világa, ám A Da Vinci-kód, az Angyalok és Démonok, valamint az Inferno után ezúttal sorozat formájában. Az amerikai NBC csatorna ugyanis berendelt egy szériát, amelyből megtudhatjuk, hogyan vált a regény és filmsorozatok hőse, Robert Langdon a világ legjobb és leghíresebb szimbólumkutatójává.

Hirdetés

A Langdon címet kapó sorozat Az elveszett jelkép c. kötetet veszi majd alapul, annyi változtatással, hogy míg Brown 2009-es regénye A Da Vinci-kód után játszódik, a széria a fiatal Langdon kalandjait fogja bemutatni, aki még évekre van attól, hogy megfejtse a világ leghíresebb polihisztorának titkát. Ebből pedig értelemszerűen kiderül az is, hogy bár a mozifilmekben Tom Hanks alakította a harvardi professzort, ezúttal egy másik színész próbálhatja ki majd magát a szerepben.

A rövid szinopszis szerint Langdon elindul felkutatni az eltűnt mentorát, miközben egy halálos kirakós közepébe csöppen. Nemsokkal később a CIA is megjelenik, hogy felkérjék dolgozni a különleges alakulatukba - Langdon pedig időközben felfedez egy hátborzongató összeesküvést. A sorozat írója és vezető producere Daniel Cerone (Dexter, A mentalista) lesz, Brown vezető producerként vesz rész a szériában, a filmeket rendező Ron Howard pedig a produkciós cégével (Imagine Entertainment) száll be a munkálatokba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.