Hirdetés

Visszatér a Dalfutár

|

Hajós András egyedi műsora újabb epizódokkal jelentkezik, többek között Kőhalmi Zoltán, Lovasi András és Vecsei H. Miklós is részt vesznek a dalkészítésben.

Hirdetés

Mondanak valamit azok a dalcímek, hogy "Őszi Strand", "Összetörve is jó" vagy "Tudnád, ha érezném"? Ha igen, akkor valószínűleg azok közé tartoztok, akik örömmel követték nyomon Hajós András párját ritkító műsorát, a Dalfutárt, amelyben egészen különleges módon csatlakozhattunk be a dalszerzés folyamatába. Az Emil.RuleZ! zenekar frontembere ugyanis különböző művészek és zenészek bevonásával mutatta be egy dal megszületését a puszta dalszövegtől egészen a kész műig úgy, hogy a résztvevőknek egészen addig tudomásuk sem volt egymásról, amíg az utolsó pillanatban össze nem gyűltek a stúdióban, hogy készre csiszolják a szerzeményt. A rajongók régóta követelték a Dalfutár folytatását, most pedig örülhetnek, hiszen a műsor visszatér. 

Hirdetés

Bár a Dalfutár alapvetően a televízióban futott, valójában a YouTube-on volt a legnépszerűbb, ezért jó hír, hogy a folytatás már kizárólag erre a platformra érkezik, méghozzá Hajós saját csatornáján lesznek elérhetőek az új epizódok a Samsung és az Artisjus támogatásával. Négy új dal születését követhetjük majd végig többek között olyan szereplőkkel, mint Dallos Bogi, Kozma Kata, Kőhalmi Zoltán, Lovasi András, Linczényi Márkó, Rakonczai Viktor, Szakács Gergő (Follow the Flow) és Vecsei H. Miklós. Természetesen többen is lesznek, de a forgatások jelenleg is zajlanak, így a többiek kilétét egyelőre titkolni kell egymás elől is. A műsor kedvcsinálója viszont már nézhető: 

A Dalfutár júniusban folytatódik. Örültök neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.