Hirdetés

David O. Russell sorozatot készít Julianne Moore-ral és Robert De Niro-val

|

Jennifer Lawrence lassan állandónak nevezhető munkaadója ezúttal drámasorozatot készítene a kisképernyőre, és bár a fiatal színésznőt most kihagyja a projektből, két Oscar-díjas színésszel alapozza meg a jó munkát.

Hirdetés

A sorozat egyik producere Megan Ellison (A félszemű - True Grit) lesz, aki az Amerikai botrány-on és a Joy-on már dolgozott együtt Russell-lel. Továbbá Alexandra Milchan (A Wall Street farkasa) és Scott Lambert (Négy szoba) fog még a projekt felett bábáskodni. 

Hirdetés

Egyelőre nem sok részletet lehet tudni a sorozatról Robert De Niro és Julianne Moore leigazolásán kívül, de a Deadline értesülése szerint valószínűleg egy a '90-es években játszódó krimi/rendőr thrillerrel készül a rendező/forgatókönyvíró.

Több évadosra tervezik, de azt, hogy hány részes lesz egy évad, még homály fedi. Különösebb konkrétumok nélkül, de már versenyeztetik a kábeltévéket és a stream szolgáltatókat a sorozatért, akiknek a nagy verseny miatt már az A-listás nevek említése is elég lesz, hogy beszálljanak a finanszírozásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.