Hirdetés

Folytatással tervez a Death Note rendezője

|

Adam Wingard a Death Note-ot mindenképp egy többrészes filmsorozatnak képzeli el.

Hirdetés

Pénteken fog debütálni a Netflixen a szolgáltató legújabb filmje, a sokak által nagyon várt Death Note anime élőszereplős adaptációja.

Hirdetés

Bár a Rotten Tomatoes kezdeti kritikái nincsenek túl jó véleménnyel Adam Wingard megvalósításáról - 33%-on áll jelenleg a kritikusok közkedvelt portálján -, a rendezőt ez nem riasztja vissza attól, hogy máris a franchise jövőjét latolgassa.

"Amikor először megkerestem a Netflixet a film kapcsán, már akkor az volt a tervem, hogy több részes legyen az egész sztori. Ez a mostani film igazából egy eredettörténet lesz, és innen rengeteg irányba indulhatunk majd tovább. Ugyanakkor a film egy kerek egész is, viszont úgy vélem, hogy az egész világ megfelelő ahhoz, hogy több részletét is bemutassuk. Nagyon sok minden történhet még. Imádnám, ha a folytatásba is beleszólásom lehetne. Most elkezdek a Godzilla vs King Kong filmen dolgozni, ami legalább két és fél évet fog felemészteni, úgyhogy az időzítéstől is függ majd, hogy a folytatásban közreműködhetek-e. Innentől a Netflix döntésén múlik a dolog, de a történet és minden más kapcsán szeretnék részt venni a projektben."

Wingard bizakodó szavai olyan szempontból nem megalapozatlanok, hogy a Netflixet egyelőre még nem félemlítik meg a termékeit érő lesújtó kritikák, hiszen nemrégiben az Iron Fist második évadát is berendelték annak ellenére, hogy a bemutatkozó szezont a Marvel sorozatok egyik mélypontjaként könyvelték el a firkászok. Ettől még azonban könnyen zátonyra futhat Wingard elképzelése, ha a kritikusok mellett a közönség soraiban sem találnak megértő fülekre és szemekre a Death Note képsorai. Figyelembe véve az elmúlt évek anime adaptációinak visszhangját, nagy kihívás előtt áll a Netflix és Wingard, azonban holnaptól már mindannyian számot tudunk vetni arról, hogyan sikerült megoldaniuk ezt a feldolgozást.

Ti mire számítotok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.