Hirdetés

A Netflix trükkösen jelentette be a Defenders premierdátumát

|

Nyáron fog véletlenül összefutni Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage és Iron Fist.

Hirdetés

Végre a Defenders lesz a következő Netflixes Marvel sorozat, ami azt jelenti, hogy mostantól főleg erről jönnek majd a hírek és láss csodát, kaptunk is egy rövidke teasert. 

Hirdetés

Tényleg borzasztóan rövid, csak annyi történik benne, hogy bejelentik a premierdátumot. Aki észreveszi, annak jár egy hatalmas pacsi, minden apró részletre érdemes figyelni! 

A jelenet egybecseng a korábbi leírásokkal, amikben a négy hős saját akaratából megy a Midland Circle épületébe és ott véletlenül találkoznak, anélkül, hogy számítottak volna egymásra. 

Tehát a premier 2017. augusztus 18. és a jobb felső sarokban az óra ennél a számnál áll meg (az amerikai írásmód szerint), amikor Jessica leüti a kamerát. A négy főhős mellett, még visszatérnek a fontosabb mellékszereplők is, mint Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Eka Darville (Malcolm), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Scott Glenn (Stick), Jessica Henwick (Colleen Wing), Elodie Yung (Elektra), Rachael Taylor (Trish Walker), Simone Missick (Misty Knight) és természetesen Rosario Dawson (Claire Temple). A főellenséget pedig Sigourney Weaver fogja alakítani.

Arról sajnos nem érkezett megerősítés, hogy vajon Megtorló helyet kap-e a sorozatban, de abban biztosak lehetünk, hogy az önálló kalandja mindenképpen jön valamikor ősszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.