Hirdetés

A Defenders utolsó trailere felhangol a héten érkező sorozatra (Frissítve)

|

Hamarosan összeállnak a Marvel kisképernyős szuperhősei, de előtte még itt egy végső trailer, hogy megmutassák mire is számíthatunk. Már felirattal is nézhetitek.

Hirdetés

A Marvel és a Netflix már évek óta azon dolgozik, hogy megkapjuk a Defenders sorozatot, ami augusztus 18-án pénteken végre meg is érkezik. A szériát Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Kyrsten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) és Iron Fist (Finn Jones) önálló sorozatai előzték meg, amelyekben megismerhettük azokat a hősöket, akik New York utcáit védik.

Hirdetés

Most szeretett városukat egy olyan veszély fenyegeti, amivel egyenként már képtelenek felvenni a harcot ezért összefognak a Sigourney Weaver által alakított Alexendra ellen. A Defendersben olyan ismerős karakterek bukkanak még fel, mint Elektra (Elodie Yung), Claire Temple (Rosario Dawson), Stick (Scott Glenn), Karen Page (Deborah Ann Woll), Foggy Nelson (Elden Henson), Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss), Trish Walker (Rachael Taylor), Malcolm Ducasse (Eka Darville), Misty Knight (Simone Missick) és Colleen Wing (Jessica Henwick).

A sorozat teljes nyolc epizódos évada tehát 2017. augusztus 18-án válik elérhetővé a Netflixen.

Feliratos (a Marvel Magyarország jóvoltából):

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.