Hirdetés

Dokusorozat készül a DC-ről az HBO Maxra

|

Mintegy 80 évet ölel fel a háromrészes miniszéria.

Hirdetés

A világon a Marvel mellett a DC a másik legnagyobb képregénykiadó, amihez számtalan legendás szuperhőst köthetünk. Múltja és öröksége - az utóbbi évek botlásai ellenére - vitathatatlan, így nem is meglepő, hogy az HBO Max egy áttekintő, három epizódra nyúló dokumentumsorozatot készít róla. A rendezői székben Leslie Iwerks lesz, aki már korábban is dolgozott a műfajban (A Pixar Story). 

Hirdetés

Warner Bros. Unscripted Television, a Warner Horizon, a DC, a Berlanti Productions és az Iwerks & Co. produceri felügyelete alatt készülő dokusorozat azontúl, hogy a képregények népszerű karaktereinek hátterébe enged betekintést, megismerkedhetünk a cég múltjával és felemelkedésével. A kreatív munkáért felelős szakértő és a sorozat kiadója, Jim Lee a következőt nyilatkozta a projektről: 

A DC-nek gazdag öröksége van a 80 év alatt összegyűlt történeteiből: az 1938-ban bemutatott, a műfajra komoly hatást gyakorló Supermantől a csodás filmekig, rajzfilmekig, játékokig és képregényekig, melyek nagyban meghatározták a szuperhősök világát. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy belevágjunk ebbe a történelmi kalandba a rajongókkal együtt. 

Társrendezőként csatlakozik Mark Catalena is a stábhoz, aki korábban a The Imagineering Storyn dolgozott Iwerkssel. Reményei szerint a DC-univerzum kreátorainak személyes inspirációinak feltárásával a nézőknek sikerül megérteni, hogy miért fontos a modern mitológia az emberek számára. 

Premierdátumról egyelőre nincs információ. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.