Hirdetés

Brendan Gleeson lesz Donald Trump egy új minisorozatban

|

Alec Baldwin után újabb színész bújik az Egyesült Államok jelenlegi elnökének bőrébe.

Hirdetés

Miután Alec Baldwin zseniálisan parodizálta ki az amerikai elnököt a Saturday Night Live-ban, sokan bizonyára őt látták volna szívesen egy komoly változatban is, azonban a CBS Studios másképp gondolta és egy új szereplőgárdával készít minisorozatot Donald Trump kapcsán. 

Hirdetés

Trumpot Brendan Gleeson (Harry Potter filmek, Erőszakik, Mr. Mercedes) fogja alakítani a sorozatban, amely a korábbi FBI-igazgató, James Comey bestseller könyve, A Higher Loyalty alapján készül el Billy Ray (Phillips kapitány, Az éhezők viadala) írásában. Comey természetesen maga is felbukkan a sztoriban Jeff Daniels (Híradósok, Steve Jobs) megformálásában, de rajta kívül láthatjuk Michael Kelly-t (Kártyavár) Andrew McCabe, az FBI 2016 és 2018 közötti igazgatójaként, valamint Jennifer Ehle-t (Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza, A király beszéde) Comey feleségeként.

Egyelőre nem tudni, hogy a Showtime vagy a CBS All Access keretében mutatkozik be a négyórás minisorozat, de az biztos, hogy mindenképpen érdemes lesz látni a Comey vezetése alatti, 2013-2017-es időszakot, amelyben helyet kapott Hillary Clinton e-mail-botránya, a Trump kampány és Oroszország közötti lehetséges kapcsolatok, illetve Comey kirúgása is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.