Hirdetés

Mától nézhető a Dragon Ball Super magyarul

|

Aki ma délután a VIASAT6-ra hangol, az ismét szinkronos Dragon Ballt nézhet.

Hirdetés

Ahogyan korábban bejelentésre került, ma délután debütál a nagy sikerű japán animesorozat folytatása, a Dragon Ball Super magyarul. 

Hirdetés

A vadonatúj sorozat sztorija Buu legyőzése és a legújabb két Dragon Ball Z-film után játszódik, ahol hőseinkre minden eddiginél nehezebb kihívások várnak. Előttük áll a Zeno-sama által kihirdetett Univerzum világbajnokság, ahol a világ legfurcsább harcosai csapnak majd össze. Son Gokunak és harcostársainak életük eddigi legkegyetlenebb ellenfeleivel kell szembenézniük, mellyel egy háborút is sikerül kirobbantaniuk.

A forgalmazó által meghatározott évadokból négyet tűz műsorára a VIASAT6, amely összesen 76 izgalmas epizódot tartogat a rajongóknak. A fordítás az eredeti japán hang és szövegkönyv alapján készült, amely figyelembe veszi a korábbi évadok szóhasználatát, és igyekszik a már jól ismert szinkronhangokat is megőrizni. Így nem csak a főszereplők, de a mellékszereplők nagy része is a már megszokott magyar hangjukon szólalnak meg az új epizódokban, például Son Goku, Son Gotem, ifjú Sátán, Bulma, vagy Chi-Chi karakterei.

Dragon Ball Super március 28-án 16:00-tól minden hétköznap dupla részekkel a VIASAT6 műsorán!

Forrás: VIASAT6

Fotókredit: ©TOEI ANIMATION Co

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.