Hirdetés

Ekkor jön az idei Arrowverse crossover

|

Egy új poszter harangozza be a DC sorozatok egymásba botlását.

Hirdetés

Idén sem marad el a grandiózus Arrowverse crossover, noha idén egy hajszállal kisebb szabású lesz. Ezúttal ugyanis a Legends of Tomorrow kimarad a mókából és "csak" az Arrow, The Flash és Supergirl sorozatokon ível át a történet. Ettől függetlenül azonban így sem szűkül le túlságosan a rendelkezésre álló hősök tárháza, hiszen Batwoman is csatlakozni fog a bandához.

Hirdetés

A crossover hivatalosan az "Elseworlds" címet kapta, ami utal arra, hogy ez a történet kívül esik a sorozatok egész évben futó fő sztorijától. A képregényekben sem idegenek az ilyen különálló kalandok, ott van például a Gotham by Gaslight és a Kingdom Come is. December 9-én, vasárnap a The Flash indítja be a történetet, 10-én az Arrow folytatja és végül 11-én a Supergirl zárja a sort.

A történet során a csapat ellátogat Gotham Citybe, ahol találkoznak és társulnak Batwomannel (Ruby Rose). A karakter egyébként saját sorozatot fog kapni jövőre, legalábbis akkor biztosan, ha itt sikerül elnyernie a nézők szimpátiáját. A crossoverben felbukkan még Lois Lane is Bitsie Tulloch megformálásában és maga Superman is Tyler Hoechlin tálalásában, akit a Supergirl sorozatból már ismerhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.