Hirdetés

Éles tárgyak - ekkor jön a Hatalmas kis hazugságok rendezőjének új sorozata

|

A Holtodiglan szerzőjének azonos című regényén alapuló izgalmas sorozat főszereplője Amy Adams lesz, aki heteken belül lenyűgözhet minket az HBO-n.

Hirdetés

Gillian Flynn már nem számít ismeretlen névnek a filmrajongók körében, hiszen két regényéből is készült film (elsőnek a Holtodiglan-ból, másodiknak pedig a Sötét helyek című könyvéből) és hamarosan bemutatkozik első írásának, az Éles tárgyaknak (Sharp Objects) is a sorozatos adaptációja. Mondjuk, hogy mikor. 

Hirdetés

A 2006-ban kiadott regényből a Mielőtt meghaltam és a Vadon filmek, valamint a Hatalmas kis hazugságok széria rendezője, Jean-Marc Vallee készített tv-sorozatot Marti Noxon ((Buffy, a vámpírok réme, Mad Men, Angel, Glee) showrunnerrel, melynek főszerepére sikerült megnyernie magának az Érkezés és az Éjszakai ragadozók zseniális színésznőjét, Amy Adamset. Persze egy olyan sorozat élére, amelyet a True Detective és a Hatalmas kis hazugságok elegyének tartanak pontosan egy ilyen tehetség dukál. 

Adams a mentálisan sérült riporternőt, Camille Preaker-t játssza, aki rövid idejű, pszichiátriai osztályon történő vendégeskedését követően szülőfalujába kényszerül menni, hogy utána járjon két fiatal lány meggyilkolásának. Ahelyett azonban, hogy élvezné az otthon melegét, inkább kényelmetlenül érzi magát - köszönhetően neurotikus, hipochondriás anyjának (az Oscar-díjra jelölt Patricia Clarkson) és féltestvérének, akit alig ismer. Arról nem is beszélve, hogy az ügy előre haladtával egyre jobban kezd azonosulni a fiatal áldozatokkal, a régi sebek pedig fel-felszakadnak. Végül nem csak a riporteri feladataival kell megküzdenie, hanem saját démonjaival - lehet találgatni, vajon melyik lesz a nagyobb harc.

Az Éles tárgyak az amerikai premierrel egyidőben, június 9-én rajtol el az HBO GO-n és az HBO-n, méghozzá magyar felirattal (a szinkronos változat pedig július 22-én debütál az HBO-n). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.