Hirdetés

Életjelet adott magáról a Percy Jackson-sorozat

|

A sorozat írói megosztották, hogy s mint a készülő Disney+ széria háza táján.

Hirdetés

A sikeres Percy Jackson regények után a kevésbé sikeres filmadaptációk alaposan megfosztották a franchise-t a nagyvásznas létjogosultságtól, így talán nem annyira meglepő, hogy a görög mitológiára épülő és azt modernizáló történet a sorozatok világába teszi át székhelyét. A Disney+ felületére készülő feldolgozásról a készítőknek hála most friss információkat is megtudtunk.

Hirdetés

A sorozatért felelő Rick és Becky Riordan a Twitteren léptek kapcsolatba a rajongókkal, ahol felfedték, hogy jó pár összeülésen túl vannak a stúdióval, és kezd körvonalazódni a pilot epizód forgatókönyve is. Becky Riordan posztja alapján a csapat élvezi az eddigi munkát, és kifejezetten izgatottak a továbbiakkal kapcsolatban.

Rick Riordan, aki nem mellesleg az alapul szolgáló regények írója, megosztotta, hogy míg egy regényt képes akár fél év alatt is befejezni, addig egy tévésorozat megírása jóval szövevényesebb feladat - főleg olyan váratlan tényezőkkel, mint a nemrég beütő koronavírus-járvány. Az alkotó azt is elárulta, hogy jelenleg még az írói fázis korai szakaszában vannak, és a legoptimistább becslés szerint is nagyjából két év, mire a sorozat teljes egészében elkészülhet.

Szóval azt elkönyvelhetjük, hogy nem fogjuk egyhamar belevetni magunkat Percy Jackson legújabb kalandjába, viszont talán bízhatunk abban, hogy a sorozatos formátum jót fog tenni a címnek - főleg az eredeti alkotókkal az írói székben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.