Hirdetés

Elkaszálták a Birmingham bandáját

|

Az angolul Peaky Blinders című sorozat már berendelt 6. évada lesz az utolsó. Ám van két jó hírünk is.

Hirdetés

Azt már egy ideje sejteni lehetett, hogy közeledik a végjáték Tom Shelby és a Shelby Company Ltd. számára, viszont arra nem számítottunk, hogy ez ennyire hamar fog bekövetkezni. A minap ugyanis hivatalosan is megerősítésre került, hogy a Peaky Blinders (idehaza Birmingham bandája) a következő, szám szerint 6. évaddal befejeződik, vagyis pont kerül a Shelby család történetének a végére.

Hirdetés

A hírt a sorozat atyja, Steven Knight árulta el, aki elmondta, hogy bár sokáig úgy tűnt, hogy a hetedik évad lehet az utolsó, végül mégis úgy látták a legjobbnak, ha nem húzzák addig a történetet, és már a következő szezonnal lezárják a sztorit. A szomorú hír mellé azonban két örömteli bejelentés is érkezett. Az egyik, hogy a tegnapi nappal végre megkezdődött a 6. etap forgatása, amely eredetileg már tavaly elkészült volna, de a koronavírus miatt jó ideig nem foghattak neki:

A Covid-járvány miatt hónapokig álltak a munkálatok, a Pengesapkások azonban most visszatértek. A családot rendkívüli veszély fenyegeti, a tét pedig soha nem volt még ilyen magas. Hisszük, hogy a 6. szezon lesz az eddigi legjobb a sorozatban, és biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók imádni fogják az utolsó epizódokat. És bár a széria a végéhez közeledik, a történet egy másik formában folytatódik. 

Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy a vírus okozta bonyodalmak, és az így megnövekedett költségek állhatnak a korai lezárás hátterében. Az utolsó mondattal viszont mintha arra akarnának utalni, hogy ugyan a sorozat véget ér, de talán nem végleg. Ez pedig valóban így van, hiszen ez a másik jó hír, amire pár órával ezelőtt derült fény, amikor is Knight elárulta a Deadline-nak, hogy egy egész estés filmet is elfognak készíteni a sorozat után. Legalábbis ez a terv, mert hivatalosan ez még nem lett berendelve:

A Covid ugyan megváltoztatta az eredeti terveinket, de azt elárulhatom, hogy nekem kezdettől fogva az volt a tervem, hogy a sorozatot egy filmmel fejezzem be. És ez is fog történni.

Hogy pontosan mikor számíthatunk a 6. évad premierjére, az továbbra is rejtély. Annyi azonban biztos, hogy a régi arcok, úgy mint Cillian Murphy (Tom Shelby), Helen McCrory (Polly Gray), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Thorne-Shelby), Finn Cole (Michael Gray), Anya Taylor-Joy (Gina Gray) és Sam Claflin (Oswald Mosley) mind visszatérnek, akikhez új arcként csatlakozik majd a Blöff Tommy-ja, Stephen Graham.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.