Hirdetés

Élőszereplős Resident Evil-sorozat készül a Netflix égisze alatt

|

Egy teljesen új történetet fognak elmesélni a franchise-on belül.

Hirdetés

A Resident Evil franchise ugyan a nagyvásznon szép fokozatosan megbukott a nem túl sikeres Kaptár adaptációknak köszönhetően, ám a videojátékok világában köszöni szépen, remekül van. A hetedik számozott program egy az egyben revitalizálta és adott új lendületet a címnek, részben pedig ennek is köszönhetően a Netflix berendelte a régóta rebesgetett élőszereplős Resident Evil-sorozatot.

Hirdetés

A Netflix közleménye szerint egy eredeti, eddig még nem látott történetet mesélnek majd el a szériával, amiben két 14 éves lánytestvér, Jade és Billie Wesker New Raccoon City-be költözik. Ahogy egyre több időt eltöltenek a különös városban, világossá válik, hogy sötét erők készülődnek a háttérben, és édesapjuk is rejteget előlük valamit. A sztori azonban két idővonalon zajlik majd, így ezzel párhuzamosan azt is láthatjuk, ahogy a már 30 éves Jade egy szörnyek uralta világban próbál meg túlélni, mialatt múltja is szüntelen kísérti őt.

Ugyan a castingról egyelőre még nincsenek hírek, a streaming óriás megerősítette, hogy az első évad 8 epizódból fog állni, melyek egyórás játékidővel bírnak majd. A showrunner és író az az Andrew Dabb lesz, aki többek között az Odaát c. sorozaton is dolgozott, míg az első két epizódot a The Walking Dead-széria egyik rendezője, Bronwen Hughes dirigálja majd.

Ti bíztok abban, hogy a mérsékelten sikeres Kaptár-filmek után méltó feldolgozást kaphat a Resident Evil?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.