Hirdetés

Előzetest kapott a Philip K. Dick's Electric Dreams első évadja

|

A science fiction sötét és szürreális oldalát mutatja be nekünk a Philip K. Dick's Electric Dreams első előzetese.

Hirdetés

Bátran kimondhatjuk, hogy elkezdett a televíziózásban dívni a sci-fi antalógia műfaja. A BBC Fekete tükre és a Különvélemény után még egy sötét hangulatú történetköteg áll be ebbe a sorba, mégpedig a Philip K. Dick's Electric Dreams, melynek epizódjait nem kis nevekkel pakolták tele.

Hirdetés

A show egyik producere nem más, mint mindannyiunk kedvenc drogfőző kémiatanára, Bryan Cranston, aki természetesen szerepelni is fog benne. A másik Ronald D. Moore, aki eddig már több Star Trek szériának, valamint a Csillagközi rombolónak és az Outlandernek is egyengette az útjait. Úgyhogy minden rajongó megnyugodhat, az alkotók jártasak már ebben a műfajban. A 10 részes széria az előzetes alapján a misztikumot, a horrort és persze a sci-fit fogja kevergetni, így valahol a Fekete tükör és az Alkonyzóna közé lehet beékelni. Ahogy a címből következtetni lehet, Philip K. Dick rövid történetei lesznek az epizódok alapjai.

Nem semmi nevekkel reklámozza magát a sorozat. A felbukkanó színészek között ott lesz a már említett Bryan Cranston, Steve Buscemi, Timothy Spall, Benedict Wong, Anna Paquin, Vera Farmiga, Greg Kinnear és Terrence Howard is.

Az ausztrál Stan vetíti majd, Amerikában pedig az Amazon Prime-on lesz látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.