Hirdetés

Elrajtolt a Trónok harca előzménysorozat, a House of the Dragon forgatása

|

Teszik mindezt a legbiztonságosabb körülmények között.

Hirdetés

Beigazolódtak a korábbi pletykák, mely szerint áprilisban veheti kezdetét a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását bemutatni hivatott House of the Dragon-széria, hiszen a minap az HBO ezt az összes hivatalos csatornáján bejelentette, amihez néhány különleges fotót is közzétett a csatorna.

Hirdetés

A cirka háromszáz évvel A tűz és jég dala történései előtt játszódó történet ugyanis a járványhelyzetre való tekintettel a lehető legbiztonságosabb módon készül, ennek köszönhetően például az olvasópróbát is az alábbi képen látható távolságtartásra odafigyelve tartják meg a főszereplőkkel.

És ha már főszereplők. A fontosabb karaktereket megformáló színészekről kaptunk egy-egy közeli képet is, ezzel is újfent megerősítve a tényt, hogy kik kaptak szerepet a szériában. Az ismert szereposztás pedig a következő: Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen hercegnő), Rhys Ifans (Otto Hightower), Matt Smith (Daemon Targaryen herceg), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Paddy Considine (Viserys Targaryen király) és Steve Toussaint (Lord Corlys Velaryon, a Tengeri Kígyó). A premier 2022-ben esedékes az HBO Max kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.