Hirdetés

Első fotón a fiatal Alfred Pennyworth

|

Batman inasa legalább olyan híres, mint a Denevérember maga. A hosszú évtizedekre visszanyúló képregényes múlt most egy sorozatban fizetődik ki Alfred számára.

Hirdetés

Milyen élete lehetett Alfred Pennyworthnek azelőtt, hogy a Wayne család szolgálatába szegődött volna? Azt nem tudjuk megmondani, hogy kit izgatott annyira ez a kérdés, hogy egy teljes sorozatot szenteljen a karakternek, de reméljük kellően izgalmas választ sikerül adnia a készítőknek a feltevésre. Az Epix jóvoltából megkaptuk az első hivatalos fotót a sorozatból, amelyen a címszerepet alakító Jack Bannon pózol talpig elegánsban.

Hirdetés

A Pennyworth azután kezdi el mesélni Alfred történetét miután az leszeret a brit légiérő különleges egységétől (S.A.S.) és úgy dönt, hogy saját vállalkozásba fog a magánbiztonság területén. Ennek a munkakörnek köszönhetően sodoródik a fiatal milliárdos, Thomas Wayne (Ben Aldridge) útjába és veszi kezdetét életre szóló kapcsolatuk. Alfred Pennyworth egy kisfiúsan jóképű, élettel teli, elragadó és eszes londoni fiatalember, akiből sosem nézné ki az ember, hogy egykor a katonaság szolgálatában gyilkolt. Alfrednak magának is meg kell birkóznia énjének két eltérő pólusával. Egyik oldalon ott van az a jószívű fiú, aki valaha volt a mérleg másik oldalán viszont egy hidegvérű gyilkos áll, akivé válnia kellett.

Bruce Wayne legendás inasának történetét azok az emberek hozzák el a képernyőre, akiknek a Gothamet is köszönhetjük. Bruno Heller a széria producere és írója is egyben, míg Danny Cannon rendezőként lesz jelen a 10 epizódból álló első évad során. Ti mit gondoltok a fiatal Alfred Pennyworthről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.