Hirdetés

Eminem is beszáll a sorozatbizniszbe

|

Az utóbbi időben egyre több "mozis" színész vállalt szerepet tévésorozatban, és úgy látszik az egyre népszerűbb és jövedelmezőbb kisképernyős világ a zenészeket sem hagyja hidegen. Lady Gaga után Eminem is sorozaton fog dolgozni, igaz, nem a reflektorfényben.

Hirdetés

Eminem ugyanis nem fő- vagy mellékszerepet visz majd az egyik készülő tévésorozatban, hanem a háttérben fog dolgozni. Ő lett ugyanis a Ray Liotta és Jason Patrick főszereplésével készült Narkó című film sorozatváltozatának zenei producere, aki nem csak a szériában felcsendülő zenék kiválasztásában segédkezik majd a stábnak, hanem kimondottan a sorozathoz fog dalokat is készíteni.

Hirdetés

A Narkó című 2002-es filmet Joe Carnahan jegyzi mind rendezőként, mind íróként, és most ő maga is készít a történetéből tévébe való változatot. A sorozatot egyelőre még egyik tévécsatorna sem vette meg, de a készítők reményei szerint Eminem lehet akkora húzónév - még háttéremberként is -, hogy hamar otthonra találjon a sorozat.

A készülő Narc, és az alapjául szolgáló film is Detroit-ban játszódik, és a középpontjában egy olyan gyilkossági nyomozás áll, amelyben az áldozat egy beépített zsaru. A sorozat egyelőre előkészítési fázisban van, így nem csak arról nincs hír, melyik tévéadón kerülhet adásba, de a szereposztás sem ismert, Eminem viszont akár nagyot is lendíthet a produkción.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.