Hirdetés

Hazánkba is megérkezik a Csúcsformában-sorozat

|

Az RTL Klub A szállító- és a Taxi-sorozat után képernyőre tűzi viszonylag rövid időn belül a harmadik olyan szériáját, amelynek alapja egy jól ismert filmsorozat.

Hirdetés

A Csúcsformában-filmeket előszeretettel vetítik a hazai tévéadók, az utóbbi időben pedig főként az RTL Klub képernyőjén tűnt fel valamelyik a három moziból. A Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével készült buddy cop történet ma lehet, hogy nem hatna olyan frissnek, mint az ezredforduló előtt, de a legnézettebb amerikai tévéadó mégis látott fantáziát egy ebből a filmsorozatból készült tévés alkotásban.

Hirdetés

A Csúcsformában azonban nem hozta az elvárt nézettséget, és bármennyire is kedvelték páran a laza hangulatát, a CBS a berendelt tizenhárom epizódból csak tízet tűzött műsorára, annyira elégedetlen volt az eredményeivel. Így kiváltképp érdekes lesz látni, hogy mire megy a hazai piacon egy az eredeti országában bukott széria, amely augusztus végétől, pontosabban 19-től dupla részekkel lesz látható az RTL Klubon.

A történetet nem ismerők számára szerintem elég annyit elárulni, hogy a két főszereplő egymástól teljesen különböző nyomozó. A hongkongi Lee szabálykövető, precíz és pontos, míg Carter, azaz Los Angeles-i kollégája mondhatjuk hogy kissé szétszórt és nem feltétlenül követi a szabálykönyv betűit. Egy nyomozási ügy azonban összehozza őket, és kénytelenek együtt dolgozni, ahogyan arra pedig számítani is lehet, nem lesz ez valami zökkenőmentes munkakapcsolat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.