Hirdetés

Végre magyarul is nézhetjük a Gotham-et

|

Sokat kellett várni, de szerencsére megérkezik hozzánk is az amerikai FOX-on két éve debütált képregényeken alapuló Gotham című sorozat, amelyből megismerhetjük, milyen is volt a híres City Batman megszületése előtt.

Hirdetés

A TV2 Csoport szeptember 5-én induló új tévécsatornájának egyik húzó sorozata lesz a Gotham, amely szeptember 8-tól, csütörtök esténként fogja szórakoztatni vagy éppen megrémiszteni a tévénézőket. A szériával kapcsolatban, a képregényeket és Batman-világát kevésbé ismerők számára esetleg az adhat támpontot, hogy a készítő az a Bruno Heller, aki anno a Rómával és A mentalistával tett szert nem érdemtelen elismertségre.

Hirdetés

A Gotham történetének főszereplője a Batman-filmekből jól ismert James Gordon, akinek segítségével bepillantást nyerünk abba, milyen sötét, bűnös és félelmetes város is Gotham City, valamint olyan részleteket és információkat is megtudhatunk az Amerikai Egyesült Államokban már képernyőre került két, huszonkét epizódos szezonból, melyek segítik árnyalni a képet magáról Gordonról, és a DC ezen univerzumának gonosz figuráiról.

Sokak kedvenc gonoszai és híres Batman-filmes karakterei közül feltűnik a sorozatban természetesen a kis Bruce Wayne valamint Alfred és a "sötét oldalról" Pingvin, Macskanő, Kétarc, Mr. Fagy és Méregcsók is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.