Hirdetés

Amerikával egyszerre nézhetjük a Fear the Walking Dead évadpremierjét

|

Most ért véget a The Walking Dead aktuális évada, de nem maradunk sokáig zombik nélkül.

Hirdetés

A Fear the Walking Dead idén kezdi meg a harmadik évadát, amely meglepő módon később debütál, mint az előző szezon. A második etap ugyanis már áprilistól képernyőre került, a legújabb részekre azonban nyárig várnunk kell.

Hirdetés

A Fear the Walking Dead évadpremierje ugyanis június 5-én lesz mind az Egyesült Államokban, mind pedig hazánkban. A magyar AMC a premier napján kétszer is levetíti az első epizódot. Először hajnali háromkor, az amerikai vetítéssel egy időben eredeti nyelven, majd pedig este 10 órától magyar szinkronnal is bemutatja a harmadik évad kezdését.

A gyakorlatilag világvégét megélt karakterekre elképesztő feladat vár: meg kell próbálniuk újraépíteni nem csupán saját családjukat, de a társadalmat is. Az új évfolyamhoz állandó szereplőként csatlakozik Dayton Callie (Kemény motorosok, Deadwood), Daniel Sharman (The Originals - A sötétség kora) és Sam Underwood (Gyilkos hajsza) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.