Hirdetés

Feltámad a Miért éppen Alaszka? sorozat

|

Eredeti szereplőkkel tér vissza a klasszikus sorozat.

Hirdetés

Visszatér a TV képernyőkre az 1990 és 1995 között sugárzott Emmy-díjas sorozat, a "Miért éppen Alaszka?". A sorozat a komikus és gyakran költői ábrázolásmódjáért vált sikeressé, mellyel egy New York-i zsidó orvos és egy kitalált kisváros, az alaszkai Cicely lakói közti kulturális ellentéteket ábrázolta.

Hirdetés

A CBS úgy gondolta, hogy ideje leporolni a szériát és újra behívni az alkotókat. A Deadline információ sezerint Josh Brand és John Falsey vissza is térnek a showrunneri pozíciókban, míg Rob Morrow újra magára ölti a főszerepet Dr. Joel Fleischman képében.

A Miért éppen Alaszka? folytatásában Morrow karaktere visszatér a címet adó tagállamba egy temetés apropóján. A sajnálatos esemény azonban újabb kalandokhoz vezeti majd a főszereplőt, amelyek folytán tovább kell tartózkodnia a fagyos vidéken, mint azt eredetileg tervezte. Arról, hogy pontosan mikor kerül adásba a sorozat folytatása egyelőre nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.