Hirdetés

Jön a Flash, Arrow, Legends of Tomorrow és Supergirl crossover!

|

A CW csatorna tovább építi a tévés szuperhősuniverzumát és bejelentették, hogy olyanra készülnek, amilyen talán még nem volt a televíziózás történetében: egy négy sorozatból álló crossovert hoznak össze!

Hirdetés

Az Arrow és a Flash szereplői már eddig is sűrűn vendégeskedtek egymás sorozatában (elvégre utóbbit a Zöld Íjásznál vezették fel), a Legends of Tomorrow mindkettőből merített, a Supergirl pedig a Villámmal közösködött, így a rajongók reménykedtek benne, hogy a The CW lesz olyan bevállalós és előbb-utóbb meg meri lépni a négy szériát magába foglaló gigacrossovert. 

Hirdetés

Egy minap tartott konferenciabeszélgetés során a The CW elnöke, Mark Pedowitz bejelentette, hogy a mind a négy, Greg Berlanti producer felügyelete alatt készülő DC sorozatuk a részét fogja képezni egyetlen nagy történetnek, vagyis az Arrow, a The Flash, a Legends of Tomorrow és a Supergirl hősei (és esetenként antihősei) együtt zúzzák majd az ellent. Pedowitz a következőket nyilatkozta a hihetetlennek és igencsak nagy falatnak ígérkező crossoverről: "Csak képzeljék el, hogy milyen lesz a szuperhősös crossover epizódunk decemberben. A valaha volt legnagyobb!" 

Pedowitz mellesleg azt is megjegyezte, hogy a Supergirlnek kezdetektől fogva CW-sorozatnak kellett volna lennie (a CBS-től vették át, miután azok dobták a második évadot). Mi a véleményetek erről a nagyszabású crossoverről? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.