Hirdetés

Folytatódik a Mayor of Kingstown

|

Jeremy Renner szériája a nézettségi adatokkal vivta ki a Paramount+ bizalmát.

Hirdetés

A Paramount+ a legfiatalabb streamingplatformok egyike, ennek megfelelően még jóval kevesebb eredeti tartalommal rendelkezik, mint az olyan óriások, mint a Netflix vagy az Amazon. A tavalyi év azonban igen jól sikerült a Paramount+-nak új tartalmak szempontjából, hiszen a Yellowstone előzménysorozata, az 1883 rögtön a legnézettebb sorozat lett, míg Taylor Sheridan börtönös, politikás drámája, a Mayor of Kingstown ott loholt szorosan a nyomában a második legjobb nézettségi adatokkal.

Hirdetés

Sheridan és Hugh Dillon együtt alkották meg a Mayor of Kingstownt, melyben Jeremy Renner a főszereplő. A széria az amerikai börtönkultúrát, és annak politikai árnyalatait mutatja be Kingstown városán keresztül, melynek fő bevételi forrása a település börtöneiből fakad.

A Paramount+ most berendelte a második évadot, hogy még jobban elmerülhessünk ebben a közegben, azonban a hivatalos premierről még nem rántották le a leplet.

Ti néztétek a sorozatot, tetszett nektek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.