Hirdetés

Formabontó bűnügyi sorozaton dolgozik a Netflix

|

Érdekes koncepcióval álltak elő a Netflixnél, amiből akár még nagy durranás is lehet.

Hirdetés

Nyomozós sorozatokból Dunát lehetne rekeszteni, viszont amire most a Netflix készül a Crimimal címet viselő szériával az valami olyasmi, amire még nem volt példa. Az alkotók egy meglehetősen egyedi ötlettel álltak elő, ugyanis sorozat cselekménye kizárólagosan a rendőrségi kihallgatószobára fog korlátozódni. A gyanúsított és nyomozók közötti mentális párbaj már önmagában izgalmasnak hangzik, de nem ez lesz az egyetlen különleges aspektusa a sorozatnak.

Hirdetés

A Criminalt George Key és Jim Field Smith álmodták meg és az első évad során kapásból négy országba kalauzolják majd el a nézőket. A 12 epizód 12 egyedi esetet dolgoz fel, amelyek Franciaországban, Spanyolországban, Németországban és az Egyesült Királyságban fognak játszódni. Az egyes epizódok az aktuális helyszínnek megfelelő nyelven fognak készülni, mi több az írók és rendezők is az adott országból fognak kikerülni.

Az Egyesült Királyság epizódjait Key fogja írni és Smith rendezni, miközben showrunnerekként a többi régiót is felügyelik majd. A francia csapatot Antonin Martin-Hilbert, Matthieu Missoffe és Frederic Mermoud erősítik, míg a németeknél Bernd Lange, Sebastian Heeg és Oliver Hirschbiegel állnak a gyeplő mögé. Végezetül Alejandro Hernández, Manuel Martín Cuenca és Mariano Barroso hozzák majd össze a Spanyolországban játszódó részeket.

Premierdátumról egyelőre nem esett szó, de jövő év végén már akár számíthatunk is a Criminal megjelenésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.