Hirdetés

Traileren a Gyagyák a gatyában minisorozat

|

A Netflix hamarosan műsorra tűzi a Gyagyák a gatyában c. vígjáték eseményeinek folytatását elmesélő szériát, a Wet Hot American Summer. Ten Years Later-t. Íme az új trailer.

Hirdetés

Ha létezne olyan díj, amelyen a legbárgyúbb magyar filmcímeket versenyeztetnék, akkor a 2001-es vígjáték, a Wet Hot American Summer hazai megfelelője, a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron garantáltan dobogós lenne. 

Hirdetés

A Netflix tavaly jelentette be, hogy jön a Wet Hot American Summer: Ten Years Later című sorozat, amely tíz évvel játszódik a film eseményei után és nyolc, egyenként 30 perces epizódból tudhatják meg a rajongók, hogy az eltelt időben mi történt kedvenceikkel. A miniszériát az eredeti film rendezője, David Wain dirigálta, aki a forgatókönyvet is elkészítette Michael Showalter bevonásával. A premier augusztus 4-én lesz a Netflixen, de ha egyszer eljut hozzánk is és a hazai cím "Gyagyák a gatyában, tudom, kit fűztél tíz évvel később" lesz, akkor garantáltan a sarokban fogunk magzatpózban zokogni. Az új arcok között egyébként ott van Jai Courtney, Dax Shepard, Alyssa Milano és Adam Scott.

David Wain fű alatt idővel kultikussá vált komédiája egy 80-as évekbeli tinitáborról, illetve annak instruktorairól szól és nem csak kellemesen nosztalgikus légkör vagy az elvetemült poénok, hanem amiatt is sokan szeretik, mert olyan nevek bukkantak fel benne, mint Paul Rudd, Bradley Cooper, Elizabeth Banks és Christopher Meloni. A szintén a Netflix által bemutatott minisorozat, a Wet Hot American Summer: First Day of Camp a film előzményének tekinthető és annak szellemiségét vitte tovább, a paródiajelleget pedig az kölcsönözte neki, hogy az azóta 14 évvel idősebb színészek visszatértek, hogy eljátsszák a korábbinál is fiatalabb karaktereiket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.