Hirdetés

Kiderült, mikor debütál a Trónok harca utolsó évada

|

Már nincs messze a végjáték.

Hirdetés

Azok után, hogy a Trónok harca 7. etapjának végeztével az HBO bejelentette, hogy az epikusnak ígérkező befejező évad bizony nem jelenik meg 2018-ban, hanem csak 2019-ben, a rajongók el nem tudták képzelni, hogy fogják kibírni az idei évet anélkül, hogy ellátogatnának Westerosra. De szép lassan csak eltelik ez az év is, ezzel pedig egyre közelebb kerülünk a várva várt fináléhoz. Melyről végre a csatorna most leleplezte, hogy pontosan mikor is veszi kezdetét, a bűvös dátum pedig nem más, mint 2019. áprilisa.

Hirdetés

Az utolsó, szám szerint a 8. szezon hat részből fog állni, mely minden eddiginél látványosabb csatákat,  drámaibb momentumokat és az első rész óta nyomon követett sztoriszálak betetőzését ígéri. És ahogyan azt a teaser is hangoztatja (mely sajnos új jelenetet még nem tartalmaz): "Minden csata, minden árulás, minden kockáztatás, minden harc, minden áldozat és minden halál ide vezetett. A Trónért.

Jövő áprilisban tehát végre megtudjuk, milyen sors vár Westerosra és annak összes lakójára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.