Hirdetés

Gotham 4. évad - még az évadzáró előtt fény derül Joker valódi kilétére

|

Ezt nemrég maga a fiatal Batmant alakító színész árulta el.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán tért vissza a téli szünetről a Fox nagysikerű sorozata, a Gotham, melyben már negyedik esztendeje követhetjük figyelemmel Jim Gordon, a fiatal Bruce Wayne korai éveit, valamint az olyan gonosztevők eredetsztoriját, mint pl.: Pingvin, Nygma vagy éppen Mr. Freeze. Persze nem maradhat ki a buliból Batman főellensége, Joker sem, akiről mint kiderült, még idén megérkezik a sorozatba.

Hirdetés

Ugyan a korábbi évadokban már láthattunk egy Jokerre nagyban hasonlító karaktert Cameron Monaghan (Shameless US) nagyszerű alakításában, akit Jerome-nak hívtak, és sokáig minden jel arra is mutatott, hogy valóban ő lesz a Bűn Bohóc Hercege, januárban megerősítésre került, hogy erről szó sincs, viszont a karakternek nagy szerepe lesz a valódi Joker megszületésében.

Ezt akkor maga a fiatal Bruce Wayne-t alakító színész, David Mazouz árulta el egy interjúban, aki most újra nyilatkozott a sorozatról, és elárulta, hogy még ebben az évadban fény derül Joker valódi személyére: 

Annyit elárulhatok, hogy ez az eddigi legnagyobb sokk lesz, amit a Gotham nézői kapni fognak. Sokkoló, de egyben egy okos meglepetés is lesz ez a rajongóknak. Már eddig is szerettük a váratlan cliffhangereket, de ez még csak meg sem fogja közelíteni az eddigieket. Olvastam a forgatókönyvet, és azt kell mondanom, az egész maga a tökély, melyben arra is választ kapnak a nézők, hogy végső soron Jerome miként is játszott szerepet Joker megszületésében. 

Ti mit gondoltok, láthattuk már a sorozatban Jokert, vagy egy teljesen új szereplő képében tűnik majd fel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.