Hirdetés

Folytatódik a Gyilkos elmék, a Sherlock és Watson és a Feketelista

|

Gyilkosok és kinyomozásra váró ügyek mindig is lesznek, a nézők pedig imádják ezeket - ezt jól tudják a CBS-nél és az NBC-nél is, így zöld utat adtak népszerű sorozataiknak.

Hirdetés

Megoldandó rejtélyek, feltárásra váró összeesküvések és elkapásukra váró gyilkosok mindig is lesznek, az ezekben rejlő izgalmat pedig rengeteg sorozat meg tudja adni manapság a nézőknek, többek között jelen hírünk három tárgya, azaz Sherlock és Watson, a Feketelista, valamint a Gyilkos elmék is. 

Hirdetés

Az NBC-t most nem csak azok szerethetik nagyon, akik örülnek a Brooklyn Nine-Nine megmenekülésének, hanem a Feketelista (The Blacklist) követői is, ugyanis a csatorna továbbra is bizalmat szavazott az FBI csapatnak és berendelte a 22 epizódos 6. évadot (ez mondjuk heti 5.7 milliós átlagnézettséggel várható is volt). 

Van két pozitív hírünk a CBS részéről is: ők a Sherlock és Watson (Elementary) 7. évadára és a Gyilkos elmék (Criminal Minds) 14. szezonjára bólintottak rá. A világ legjobb detektívje és női segítője csak pár hete tért vissza a hatodik felvonással, így is 4.7 millió nézőt tudhatott magáénak, míg a sorozatgyilkosok agyát profilozó banda legutóbbi szereplése a Feketelista teljesítményével vetekszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.