Hirdetés

A befejező évaddal tér vissza a képernyőkre a Hajsza

|

A Jamie Dornan és Gillian Anderson főszereplésével készült izgalmas thriller, a Hajsza harmadik és egyben utolsó szezonját nézhetjük meg hamarosan az RTL Spike-on.

Hirdetés

Ha még nem hallottatok a Hajszáról (The Fall), akkor mindenképpen kezdjétek el, hiszen ebben a lebilincselő thrillerben A szürke ötven árnyalatával ismeretséget szerzett Jamie Dornan és az X-aktákkal méltán híressé vált Gillian Anderson macska-egér játékát követhetitek figyelemmel. 

Hirdetés

A sorozat különlegességét a Dornan által megformált ördögi, mégis szerethető sorozatgyilkos, Paul és az őt hajszoló nyomozó, Stella különös, már-már groteszk vonzalma adja, ami a harmadik és egyben utolsó évadban új szintre lép.

A befejező szezon pontosan ott folytatódik, ahol a második véget ért és még több izgalmat ígér, hiszen a készítők egy lélegzetelállító fináléval készülnek pontot tenni a történet végére. Hogy miképpen folyatódik a Hajsza sztorija a 3. évadban és végül mi lesz a főszereplők sorsa, azt december 27-től, szerdánként 23:00-tól deríthetitek ki az RTL Spike műsorán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.