Hirdetés

Hatalmas kis hazugságok - új miniszéria az HBO-n!

|

Titkok, hazugságok és családanyák - ezek lesznek a hívószavak.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap és elindul az HBO legújabb, ígéretesnek tűnő miniszériája, a Hatalmas kis hazugságok. A sorozat Liane Moriarty azonos című bestsellerén alapul, a mindösszesen hét epizódból álló szériát pedig nem más, mint a Mielőtt meghaltam és a Vadon című filmekkel figyelmet kihívó Jean-Marc Vallée vállalta magára, a forgatókönyv pedig az Ally McBeal-t is jegyző David E. Kelley klaviatúrájából való. 

Hirdetés

A három anyukát középpontba állító történet nagy valószínűséggel igazi finomságnak tűnik majd a kertvárosi drámák rajongóinak, ugyanis, akárcsak a sokak által nagyra becsült Született feleségek esetében, itt is rengeteg titokkal, erotikával, hazugsággal, rejtélyekkel szembesülhetünk, valamint az alkotók fellebbentik a fátylat a tökéletes házasság, szex, gyereknevelés és barátság mítoszáról, melyet maga a társadalom tart életben. A főszereplők között olyan remek színésznőket láthatunk, mint Nicole Kidman, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, vagy Laura Dern, a férfiakat pedig Alexander Skarsgård, Adam Scott, James Tupper és Jeffrey Nordling képviselik.

 

A sorozat február 20-tól (az amerikai premierrel egy időben), magyar felirattal megtekinthető az HBO GO-n és az HBO-n, a szinkronos verzió pedig március 9-től lesz látható az HBO3-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.