Hirdetés

Ízelítőt kapott a Watchmen sorozat és a Trónok harca 8. évada

|

Az HBO a Golden Globe-ra időzítette legújabb videóját, amelyben a 2019-es sorozataikból láthattunk új jeleneteket, például a Watchmen szériából és a Trónok harca utolsó szezonjából.

Hirdetés

Nemrég lezajlott a 76. Golden Globe-díjátadó, ahol az HBO-n látható sorozatok sem távoztak üres kézzel, hiszen Patricia Clarkson (Éles tárgyak) és Patricia Arquette (Szökés Dannemorából) teljesítményét is díjjal jutalmazták. 

Hirdetés

Az HBO a Golden Globe idejére időzítette a legújabb kedvcsinálóját, amelyben a 2019-es sorozataikra koncentráltak. A videóban pár pillanatra felbukkan többek között a Watchmen széria, a Trónok harca 8. évada, a True Detective 3. évada, az Eufória, a Hatalmas kis hazugságok 2. évada, Az alelnök 7. évada, a Barry 2. évada, az Utódlás 2. évada, a Válás 3. szezonja és a Csernobil.

Ti mely sorozatokat várjátok leginkább a 2019-es felhozatalból? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.