Hirdetés

Előzetest kapott a High School Musical tévésorozat

|

Ezúttal Zac Efron és Vanessa Hudgens nélkül, a Disney+-ra szánt sorozattal bővül a High School Musical franchise.

Hirdetés

Bár Zac Efron azóta már igyekezett elfeledtetni velünk, mégis a Disney Channelen 2006-ban bemutatott High School Musical, avagy magyarul Szerelmes hangjegyek ismertette meg a világgal, amely később két folytatást is kapott. 2008-ban érkezett meg a harmadik és egyben utolsó film, azóta pedig csend volt a franchise körül - a Disney azonban úgy gondolta, van benne elég potenciál ahhoz, hogy bővíthesse egy adaptációval a streaming szolgáltatását. 

Hirdetés

A High School Musical: The Musical: The Series első kedvcsinálója a D23 expón debütált, amiben megismerhetjük a sorozat szereplőgárdáját, valamint ízelítőt kapunk a dalokból is, amelyek között a Disney információi szerint lesznek teljesen újak és a korábbiak akusztikus újraértelmezései is. A történet középpontjában az East High drámaklubja áll, akik az első középiskolai zenés előadásukon dolgoznak, ez a High School Musical. Nézzetek bele, hogy milyen lesz a széria hangulata: 

A szereplőgárdában helyet kapott Joshua Bassett (Halálos fegyver, A Grace klinika), Olivia Rodrigo (Bizaardvark), Kate Reinders (Work it, Sherri), Sofia Wylie (Marvel Rising: Heart of Iron, Andi Mack), Matt Cornett (Családom darabokban, Alex és én), Dara Reneé (Feketék Fehéren), Julia Lester (Anyák gyöngye, Mr. Student Body President), Frank A. Rodriguez (Modern család, I'm Fine), Larry Saperstein (Porno) és Mark St. Cyr (Marshall).

Tim Federle  (Ferdinánd) tíz epizódosra tervezett sorozata november 12-én debütál a Disney+ kínálatában, már ahol elérhető lesz a szolgáltatás az induláskor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.