Hirdetés

Tévés rebootot kap a Hipervándor

|

Emlékeztek még arra a filmre, amiben Hayden Christensen teleportált, Samuel L. Jackson meg üldözte? Úgy tűnik, hogy ennyi év után is látott benne valaki fantáziát, ugyanis sorozat készül belőle, méghozzá a szereplőgárda egyik tagjával.

Hirdetés

2008-ban jelent meg Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith) sci-fi akciója, a Hipervándor (Jumper), amely szépen ellavírozgatott a középszerben és mérsékelten szórakoztató volt nézni, ahogy a másik franchise-ban Darth Vaderré váló Hayden Christensen mit tud kezdeni akkor, ha teleportáló képességet kap. Ehhez asszisztált Samuel L. Jackson, Michael Rooker Diane Lane és Jamie Bell is, utóbbi pedig valószínűleg úgy érezte, hogy van még az anyagban potenciál. De miért ennyi év után?

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Fantasztikus Négyes egyik főszereplője - aki nemrég kifakadt a film kapcsán - azon dolgozik, hogy rebootolja a Hipervándort, de a végeredményt nem a mozikban kell majd keresnünk, hanem a tévéképernyőkön. Bell persze nem egyedül kísérli meg ezt a bravúrt, a Doctor Who egyik írója és készítője, Julian Simpson is benne van a buliban. Állítólag a Lionsgate, a New Regency és a StudioCanal cégek közösen finanszírozzák, hogy a Hipervándorból show születhessen, Bell pedig vélhetően újra magára öltheti majd a korábbi szerepét, Griffin O'Connor karakterét, de még rengeteg a kérdőjel a projekttel kapcsolatban.  

Egyébként az alapanyag, a legelső Hipervándor kötet 1992-ben jelent meg Steven Gould írásában, amelyet aztán több folytatás (Reflex, Impulse, Exo) is követett. Tavaly került bejelentésre, hogy készül az Impulse regény adaptációja egyenesen a YouTube Red számára, amelyet Doug Liman producerként támogat és Jeffrey Lieber (Lost, NCIS: New Orleans), Jason Horwitch (Rejtélyes vírusok nyomában, Luke Cage), valamint Gary Spinelli (Barry Seal: A beszállító, Rejtekhely) körmölik. 2018-ban debütál a YouTube Reden. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.