Hirdetés

Hivatalos: Ősztől jön a 24: Legacy

|

Berendelték a Kiefer Sutherland nevével fémjelzett 24 mellékszálát, a 24: Legacy-t, amelyet Kiefer is támogat majd.

Hirdetés

A Fox nem szórakozott tovább, elkezdte a sort a nagyok közül és azonnal berendelte sorozatnak a 24: Legacy-t, ez jelenleg egyelőre 12 részt jelent, de ezt hosszabbíthatják a nézettségtől függően 9 vagy 11 résszel. Az összes díjnyertes készítő/producer marad az előző évadokból és Kiefer Sutherland is executive producer lesz, sőt még az is lehet, hogy szerepelni is fog az új évadban.  

Hirdetés

A szokásos formátum marad, főleg ha megkapja a kiegészítő részeket, ha esetleg mégsem, akkor lezárt sztori lesz. A reboot főszereplője Corey Hawkins (Straight Outta Compton) lesz, ezúttal ő fogja megmenteni a világot Amerikát a terroristáktól. Mellette még Miranda Otto (Homeland) és Jimmy Smits (Sons of Anarchy) fog biztosan feltűnni a többi állandót még keresik.

Az eredeti szériát Joel Surnow és Robert Cochran készítette, illetve Howard Gordon volt az első pár évad showrunnere, utóbbi executive producerként visszatér, de a Legacy már új írókkal és showrunnerrel fog dolgozni. A történetről itt írtunk, de egyre valószínűbb, hogy valamilyen újfajta fenyegetéssel kell szembenéznie a főhősnek, ami sokkal inkább beleillik a mostani világba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.