Hirdetés

Önálló tévésorozatot kap Holdlovag, She-Hulk és Ms. Marvel!

|

Újabb nagy költségvetésű Marvel-sorozatokkal erősít a Disney+, köztük egy régóta követelt karakterrel.

Hirdetés

Tovább erősít a Disney+ a Marvel-sorozatok terén, ugyanis a vállalat saját rendezvényén, a D23 expón a rajongók legnagyobb örömére bejelentésre került három széria is: a Moon Knight, a She-Hulk és a Ms. Marvel. Egyelőre egyikről sem hangzott el túl sok konkrétum, de az alábbiakban igyekeztünk összegezni azokat az infókat, amiket jelenleg tudunk a projektekről. 

Hirdetés

Holdlovag 1975-ben mutatkozott be a "Werewolf by Night" #32-ben Doug Moench és Don Perlin megalkotásában. Moon Knight, azaz polgári nevén Marc Spector egy volt tengerészgyalogos, aki egy egyiptomi küldetés során vesztette életét, ám Khonshu, az ősi holdisten feltámasztotta, hogy szolgálja őt. Batmanhez hasonlóan Holdlovag is milliomos, profi harcművész és egyedi dobófegyverekkel rendelkezik, azonban a Denevéremberrel ellentétben Spector disszociatív identitászavarban szenved, vagyis négy személyazonossága alakult ki.

Szintén a Disney+-on mutatkozik be az első pakisztáni-amerikai hősnő, Kamala Khan is, aki Carol Danvers tiszteletére vette fel a szuperhős korábbi kódnevét: belőle lesz Ms. Marvel. Kamala az Embertelenek közé tartozik, különleges képessége pedig Mr. Fantasztikushoz hasonlóan az, hogy képes a testét és a végtagjait nyújtani, mint a gumit. A sorozat forgatókönyvét Bisha K. Ali (Négy esküvő és egy temetés) írja, valamint egyúttal ő lesz a showrunner is. 

Hulk női megfelelőjének is szorítanak helyet a Disney streaming szolgáltatásában: az 1980-ban debütált She-Hulk, azaz polgári nevén Jennifer Walters a képregényekben Bruce Banner unokahúga, aki egy lövöldözés során megsérül, és csakis úgy tudják megmenteni az életét, ha megkapja Banner gammasugárzással fertőzött vérét, ezáltal pedig az övéhez hasonló erőre tesz szert (azzal a különbséggel, hogy az átalakulás után is képes megőrizni emberi tudatát, de a Végjátékból tudjuk, hogy ez már Bruce-nak sem okoz gondot). 

Ti melyik sorozatot várjátok a leginkább a fentiek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.