Hirdetés

Erről fog szólni A holnap legendái 4. évada

|

A legendák sorát immáron John Constantine hivatásos démonvadász is bővíti, aki misztikus kalandok felé kormányozza a Waverider legénységét.

Hirdetés

Új poszter és szinopszis látott napvilágot A holnap legendái következő évadának beharangozója alkalmával. A korábbi szezonokkal ellentétben most nem az új karakterek felbukannása miatt kapkodhatjuk a fejünket, hanem sokkal inkább a hiányzók miatt. Vajon hol lehetnek?

Hirdetés

Az Arrowverzum talán leglazább sorozatának 3. évadában a legendáknak a frissen alapított Time Bureau-val kellett összedolgoznia nézeteltéréseik ellenére annak érdekében, hogy legyőzhessék az időfolyamban rekedt démont, Mallust. A kegyetlen ellenfél leküzdése azonban nem járt a maga következményei nélkül, így újabb teremtmények váltak szabaddá, amik levadászása a 4. évadra marad, amelynek szinopszisa így szól:

Miután sikerült elbánniuk Mallusszal a démonnal egy Beebo nevű óriás plüssálat ölelése segítségével, a legendák végre kienegedhetik a gőzt. Sara (Caity Lotz) és csapata csatlakoznak Ava Sharpehoz (Jes Macallan) és a Time Bureauhoz, hogy feltakarítsák a hátramaradt anakronizmusokat. Az egyszerűnek tűnő melót Constantine (Matt Ryan) zavarja meg, aki tájékoztatja őket, hogy az egyik probléma megoldása egy még nagyobbat idézett elő. Amikor a legendák hagyták összeesni az időt annak érdekében, hogy legyőzzék Mallust, a világok közti védőréteg meglágyult. A történelmet "Szökevények" lepték el - varázslatos lények mítoszokból, tündérmesékből és legendákból. A lények, akiket a Constantinehez hasonló emberek taszítottak ki a világból most készek arra, hogy óriási felfordulást csináljanak. Mivel  a Time Bureau nincs felkészülve a varázslattal szemben a legendákra és mindenki kedvenc démonológusára vár a feladat, hogy visszatérítsék a történelmet a helyes ösvényre.

Sara és Constantine mellé csatlakozik az elkötelezett feltaláló, Ray Palmer (Brandon Routh), a forrófejú ex-bűnöző, Mick Rory (Dominic Purcell), a lázadozó totem-birtokos, Zari (Tala Ashe) és az összetörtszívű, történészből lett szuperhős, Nate (Nick Zano). A legendák időutazó kalandjai egy csipetnyi varázslattal folytatódnak tovább!

A szinopszis mellé egy poszter is érkezett, amiről többek között hiányzik Ava Sharpe, Sara barátnője és a Time Bureau vezetője. Szintén nagy hiányzó Kid Flash (Keiynan Lonsdale), aki a 3. évadban csatlakozott a legendákhoz. Talán végül mégis visszatér a Flash sorozathoz? Megemlíthetjük még Amaya Jiwe-t, azaz Vixent (Maisie Richardson-Sellers) is, aki szintén nem látható a plakáton, habár erre már az évadzáróban kaptunk magyarázatot. Azért remüljük, hogy az évad közben visszatér még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.