Hirdetés

Tévés vetélkedő készül a Honfoglaló alapján

|

A Duna TV tűzi műsorára a népszerű, magyar fejlesztésű internetes kvízjáték, a Honfoglaló alapján készített vetélkedőt, amelynek speciális különkiadása már év végén látható lesz.

Hirdetés

A hazai fejlesztésű, online stratégiai kvízjáték, a Honfoglaló 2002-ben jelent meg, azóta pedig nagy rajongótáborra tett szert, időközben pedig - megfelel a kor igényeinek - több ráncfelvarráson is átesett, hogy napjainkban már egy modern felülettel várja a felhasználóit. Az alapkoncepció persze nem változott: tippelős és feleletválasztós kérdésekre kell helyesen válaszolnia a játékosoknak, hogy megyéket foglalhassanak el Magyarország térképén, akinek pedig a játék végén a legtöbbet sikerült, az nyert. 

Hirdetés

Ebből farag televíziós vetélkedőt a köztévé, vagyis hamarosan a tévéképernyőkre költözik a Honfoglaló - jelentette be Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója az M1 "Ma Reggel" című műsorában. A Honfoglaló vetélkedő január 2-től, hétköznaponként 19:30-tól lesz látható civil játékosokkal a Duna TV-n (naponta hárman mérkőznek meg), azonban már ezt megelőzően, december 25. és 29. között láthatunk belőle egy különkiadást, méghozzá ismert emberekkel. Lesz bajnokok hete is, ott a napi győztesek szállnak szembe egymással. Medveczky elmondása szerint a kérdések várhatóan a magyar kultúrához, történelemhez és irodalomhoz kapcsolódnak majd. 

Szabó Edina, a csatorna igazgatója hozzátette: "A tudás itt valóban hatalom lesz...". Aki szeretné magát megmérettetni, az ide kattintva jelentkezhet honfoglalónak. 

Forrás: Műsorvízió, 24.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.