Hirdetés

Időutazós sorozatot készít a Sherlock producere

|

Az HBO berendelte Steve Moffat új sorozatát, ami egy csodálatos regényt adaptál.

Hirdetés

Az Emmy-díjas Steven Moffat (Sherlock, Doctor Who) készít sorozatot Audrey Niffenegger regényéből, Az időutazó feleségéből. A történet Clare és Henry bensőséges és varázslatos házasságát mutatja be, amellyel csak egy probléma van... az időutazás.

Hirdetés

Henry DeTamble egy kalandos életű könyvtáros, aki akaratán kívül utazgat az időben. Miután beleszeret Clare Abshirebe, a szerelmüknek ki kell állnia a tér és idő próbáját ebben a lehetetlen romantikus csapdában. Moffat így nyilatkozott az adaptációról:

"Évekkel ezelőtt elolvastam Audrey Niffenegger regényét, Az időutazó feleségét és azonnal beleszerettem. Ami azt illeti, még egy Doctor Who epizódot is írtam rá válaszként a "The Girl In The Fireplace" címmel. Amikor Audrey következő művében az egyik karakter éppen ezt az epizódot nézte, akkor rájöttem, hogy tetten értek. Valóravált álom ennyi évvel később adaptálni a regényét. A televíziózás új világa végre készen áll egy ilyen mélységű és komplexitású történetre. Klasszikus példája a boldogan éltek, amíg meg nem haltak sémának, de ez nem feltétlenül ebben a sorrendben történik."

Az időutazó feleségét láthattuk már megfilmesítve 2009-ben. Akkor Eric Bana és Rachel McAdams töltötték be az időutazás átkával küzdő szerelmespár szerepét. A most készülő HBO sorozatot Moffat fogja írni és producerként felügyelni. Tervezett premier dátumról egyelőre még nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.