Hirdetés

Igazi sztárparádét hoz az Amazon új sorozata

|

Reméljük, a nevekhez felér majd a végeredmény.

Hirdetés

David Weil, a Hunters című "nácikra-vadászós" széria alkotója újabb sorozattal készül, a projektre pedig már le is csapott az Amazon, így az már biztosra vehető, hogy valamikor idén fog majd debütálni az Amazon Prime Video oldalán. A Solos egy antológiasorozat lesz, amelynek már koncepciója is kellően izgalmasnak hangzik - kiváltképp azért, mert igazából semmi nagy és semmi szenzációs nincsen benne. 

Hirdetés

A hivatalos szinopszis szerint ugyanis a széria az emberi kapcsolatok mibenlétét fogja taglalni anélkül, hogy forrásul egy képregényt jelölt volna meg. Weil a nyilatkozata szerint olyan sztorikat akart létrehozni, mellyel a kötődéseket, a reményt és a közös emberi vonatkozásokat kívánja ábrázolni egy hétrészes, drámai és gondolatébresztő széria keretén belül. 

Elképesztően hálás vagyok Jennifer Salke-nak és a lenyűgöző partnereimnek az Amazonnál az ő odaadó támogatásukért és kollaborációjukért ezen a speciális projekten.

Weil igen impozáns gárdát hozott össze a projekthez: olyan sztárok szerződtek le, mint Helen Mirren, Morgan Freeman, Anne Hathaway, Anthony Mackie, Dan Stevens, valamint Uzo Aduba (Narancs az új fekete), Constance Wu (Kőgazdag ázsiaiak, Amerika huangjai) és Nicole Beharie (A szégyentelen, Az Álmosvölgy legendája). Mivel antológiasorozatról van szó, joggal feltételezhetjük, hogy minden epizódhoz egy nagyobb húzónév fog társulni, amivel remélhetőleg kidomboríthatják színészi tehetségüket és hozhatják azt az adott esetben évtizedes rutinjukkal együtt. 

Hogy mikor fog debütálni a sorozat, arról egyelőre nincsen információ és a rendezőkről is csak annyit lehet tudni, hogy Taylor Johnson, Zach Braff és Tiffany Johnson is ott állnak majd a kamera mögött, de maga Weil is betölti majd ezt a pozíciót, legalább egy epizód erejéig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.